Ajstrup Strand Stien!

Projektet har snart 25 års jubilæum. Sidste år sagde alle de politikere, som deltog i mødet på Ajstrup Camping ja til at ville støtte det.  Det løfte holdt de.
Ved de afsluttende budgetforhandlinger, hvor der sidder 1-2 fra toppen i  hvert parti, forsvandt de små 8 mio.  kr. der var budgetteret med. 
Sådan er politik. De gode politikere kommer ud og lytter til lokalsamfundene. De bestemmende politikere holder sig  inde på Rådhuset. Så har de ikke lovet noget. 
Alligevel holder de bestemmende politikere sig ikke tilbage med at tale om Borgerinddragelse - se. også ProcesDemokrati. 

Ja til Ajstrup Strand Stien
Nej til Ajstrup Strand Stien

Aarhus Kommunes Helhedsplan fra 2017

I landområderne sikrer vi både benyttelse og beskyttelse, hvor byernes nærhed til det åbne land, med natur, friluftsliv, skove og landbrugslandskaber er en del af det attraktive Aarhus KILDE: AARHUS KOMMUNEPLAN 2017 S. 77
Fra 2015 til 2030 vil Malling vokse fra en landsby med 5.000 Skallinger til en halvstor provinsby med 7.500 indbyggere. De nye tilflyttere er primært unge mennesker med børn i alle aldre. De har brug for let adgang til naturen. En fantastisk udflugt for disse familier vil være at kunne cykle hele vejen ned til Ajstrup Strand på sikker cykelsti. Derfor bør cykelstien føres de sidse 2,31 km - fra rundkørslen og helt ned til Ajstrup Strand.